Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wat is bet builder?

Wanneer je een weddenschap op een sportevenement plaatst, zijn er tal van markten om uit te kiezen. Wat als je in staat zou zijn om je eigen gepersonaliseerde weddenschap te creëren op een voetbal-, tennis- of basketbalwedstrijd? Dat is precies wat je kunt doen met de Bet Builder en met die functionaliteit zou je kunnen eindigen met een mooie winst.

Hoe werkt Bet Builder precies? Dit zijn de eenvoudige stappen die je moet doorlopen:

  • Ten eerste moet je naar het evenement gaan waar je een weddenschap op wilt plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld een tenniswedstrijd zijn tussen Novak Djokovic en Dominic Thiem.
  • De Bet Builder functie is beschikbaar voor pre-match en in-play (live) weddenschappen op voetbal en tennis. Bij basketbal is het alleen beschikbaar voor weddenschappen voorafgaand aan de wedstrijd.
  • Selecteer nu de Bet Builder functie. Dit vind je op de header en je hoeft alleen maar te klikken op 'selectie toevoegen'.
  • Je volgende taak is het kiezen van een markt. Dit kan bijvoorbeeld de juiste score zijn of het aantal games dat gespeeld zal worden in de wedstrijd. Zodra jouw keuze is gemaakt, zul je de opties te zien krijgen die beschikbaar zijn op die markt. Misschien wil je een weddenschap plaatsen op Djokovic om te winnen met drie sets tegen één. Zodra deze selectie is gemaakt, zal het worden toegevoegd aan je Bet Builder wedkaart.
  • Je kunt meer selecties toevoegen op andere markten, waarbij je hetzelfde proces doorloopt. Je kunt tot zes selecties in totaal hebben. In dit voorbeeld zou je dus kunnen kiezen dat Djokovic wint met drie sets tegen één, meer dan 20 aces slaat en meer dan 32,5 games in de wedstrijd zal spelen. De kansen voor elke markt worden bij elkaar opgeteld om een totaal kansbedrag voor je weddenschap te creëren.

Dit klinkt misschien als een lange klus, vooral als je de maximaal zes markten selecteert die zijn toegestaan voor deze weddenschap. Het is mogelijk om dit proces te versnellen door gebruik te maken van de 'hergebruik vorige Bet Builder selecties' functie. Het is waarschijnlijk dat markten zoals 'eerste doelpunten maker', 'onder/over 2.5 doelpunten' en 'correcte score' telkens gebruikt zullen worden bij het plaatsen van deze weddenschap. Wanneer je al jouw selecties hebt gemaakt, selecteer je gewoon de prijs die aan de weddenschap is gegeven en voeg je deze toe aan je wedformulier.

Ontvang de welkomstbonus

Algemene Voorwaarden

Zoals bij alle weddenschappen die je bij een online bookmaker afsluit, zijn er bepaalde voorwaarden waaraan je je dient te houden. We hebben al uitgelegd wanneer de Bet Builder gebruikt kan worden, maar er zijn nog andere voorwaarden die gevolgd moeten worden.

Zo is de edit bet functie (wijzig-weddenschap-functie) niet beschikbaar wanneer je de Bet Builder gebruikt. Er is een volledige lijst van voorwaarden en bepalingen die betrekking hebben op Bet Builder beschikbaar op de website van de bookmaker. Het is altijd belangrijk dat je deze voorwaarden even leest.

De Bet Builder is wat ons betreft een geweldige functie. Het komt bij een toenemend aantal bookmakers voor, waaronder bij enkele bekende namen. Bet365 gebruikt de naam wijzig weddenschap bijvoorbeeld, terwijl andere goksites voor namen als betbuilder kiezen. Ook bieden enkele goksites de mogelijkheid eigen weddenschappen te creëeren, door deze via social media voor te stellen aan de bookmaker, waarna deze op de site beschikbaar komt. In feite komen al die opties op hetzelfde neer en is het een zogenaamde Bet Builder.

Met de Bet Builder kun je weddenschappen plaatsen die anders misschien niet beschikbaar zouden zijn. Door het combineren van een aantal markten in een weddenschap, zullen de quoteringen voor die weddenschap stijgen. Als je het geluk hebt om een winnaar te worden, dan kun je vaak een mooi bedrag winnen.

Ontvang de welkomstbonus

Vragen over verschillende soorten weddenschappen

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer