Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe plaats je een live weddenschap en hoe werkt het?

Wat is live wedden en hoe werkt dat?

Als je wilt spelen en je winst direct wilt ontvangen, terwijl je geniet van een sportevenement, dan is live wedden een geweldige optie. Dit alternatief dat wordt aangeboden door 's werelds populairste aanbieders heeft honderden gevarieerde markten en beschikt over alle live, actuele statistieken om je te helpen een voorspelling te doen. Welk team scoort het volgende doelpunt? Komt er een corner bij de volgende wedstrijd? Wie maakt de volgende overtreding? Als je meer wilt weten over deze en andere voorkeuren, aarzel dan niet om dit artikel te lezen. 

Ontvang de welkomstbonus

Wat is een live weddenschap?

Wedkantoren hebben hun product verbeterd en zich aangepast aan de vooruitgang van de technologie en de eisen van nieuwe bezoekers. Terwijl het vroeger gebruikelijker was om een voorspelling te doen voor het begin van een sportwedstrijd - in gereduceerde markten - is het panorama nu veel breder en is er de mogelijkheid om te investeren met live weddenschappen: zoals de letterlijke definitie aangeeft, vindt het plaats terwijl een wedstrijd plaatsvindt. Deze keuze maakt ook hogere winsten mogelijk, omdat de kansen niet onveranderd blijven, maar veranderen op basis van wat er op het veld gebeurt.

Bijvoorbeeld, een blessure of uitval aan het begin van de Manchester City - Brighton in een Premier League wedstrijd kan de uitkomst van de wedstrijd compleet veranderen, zelfs als het team dat profiteert wordt beschouwd als de underdog. En de enige manier om rekening te houden met dit of een ander belangrijk incident om een goed rendement te krijgen is door live te spelen.

Een live weddenschap stelt een gebruiker niet alleen in staat om een ticket vast te stellen op basis van wat hij op het veld ziet, maar hij beschikt ook over alle statistieken met betrekking tot de wedstrijd. In die zin kun je met dit alternatief voorspellen:

  • Welke club het volgende doelpunt maakt
  • Wie de doelpuntenmaker zou kunnen zijn
  • De minuut van een doelpunt 
  • Volgende schot op doel
  • Een strafschop
  • Of er binnen een bepaalde tijd hoekschoppen of ingooien komen
  • Het aantal overtredingen
  • Schoten op doel
  • Rode of gele kaarten
  • Balbezit

Op deze manier kan de gebruiker, op basis van wat hij tijdens de wedstrijd ziet, de volgende situatie op het speelveld analyseren en voorspellen. Er zijn oneindig veel keuzes en de online platformen bieden ook allerlei statistieken om te helpen bij de voorspellingen.

Hoe plaats je een live weddenschap?

Tegenwoordig hebben spelsites hun webplatform en applicatie zo ingericht dat hun gebruikers live weddenschappen kunnen plaatsen en de kans niet missen om hogere winsten te genereren. Zodra je bent ingelogd bij de aanbieder van je keuze, zie je een lijst met alle te spelen wedstrijden en de selecties voorafgaand aan de aftrap. De presentatie wanneer de wedstrijden live zijn varieert niet veel, hoewel er wel andere nieuwe functies zijn: meer markten beschikbaar en statistieken met wat er op het veld gebeurt.

Op deze manier, als je op een van de wedstrijden klikt, worden er honderden opties weergegeven om uit te kiezen en je kunt vertrouwen op de cijfers die door het portaal worden aangeboden om je voorspelling te ondersteunen. Als Barcelona bijvoorbeeld meer balcontrole heeft tegen Real Madrid, is het makkelijk te begrijpen dat ze meer schoten op doel, meer passes, meer aanvalspogingen en zelfs meer kansen uit doelpunten zullen hebben. Het is gewoon een kwestie van goed analyseren en kiezen.

Bookmakers zoals Bet365 of Unibet hebben ook uitzendrechten voor sommige competities, waardoor je de botsing kunt bekijken en op basis daarvan je winnende ticket kunt bevestigen. En als je niet zo zeker bent van live wedden, is er ook nog de mogelijkheid om van tevoren een play vast te leggen: de cashout stelt je in staat om te anticiperen op de uitkomst van een gekozen markt en je winst zal groter zijn naarmate het werkelijke cijfer (score, corners, doelpunten, etc.) dichter bij de oorspronkelijke voorspelling ligt. Zonder twijfel een kans die je niet mag missen.

Ontvang de welkomstbonus

Wat zijn de voordelen van een live weddenschap?

Met een live weddenschap hoef je niet te wachten tot het laatste fluitsignaal van een sportwedstrijd: de onmiddellijke gebeurtenissen die door aanbieders worden aangeboden, worden binnen enkele minuten opgelost en de winsten op je rekening verschijnen dus onmiddellijk. In deze context zijn er veel verschillende voordelen die je kunt krijgen als je online voorspellingen doet in de categorie die het beste bij je past of die je aanspreekt. Hier zijn er maar een paar:

Directe winst is de sleutel bij dit soort kaartjes, omdat de gebeurtenissen waar een website rekening mee houdt meestal in korte tijd worden afgerond (overtredingen, vrije trappen, ingooien, corners, aantal schoten, etc.). Als je bijvoorbeeld kiest voor een hoekschop in de eerste 10 minuten van Arsenal vs. Newcastle, dan is de kans 1,62: een investering van €100 levert €162 op en is een winst met een hoog slagingspercentage, gezien de voetbalstijl van de twee teams. Hand in hand met deze term komt herinvestering, waarbij een gebruiker zijn eerder verdiende winst kan gebruiken om een nieuw ticket te maken, hetzij in een vergelijkbare markt of een van de honderden andere die beschikbaar worden gesteld.

En, in de zoektocht naar maximale winst, is er ook de herwaardering van de kansen, die worden bijgewerkt op basis van wat er gebeurt in de wedstrijd: voorspellen of er een doelpunt zal zijn in de eerste helft, het totale aantal overtredingen, schoten op doel en andere gebeurtenissen zullen steeds hogere kansen hebben, zodat de vruchten groter zullen zijn. Tot slot is er de cashout, waarmee je een live weddenschap van tevoren kunt veiligstellen, voor het geval er zich een onverwachte omstandigheid voordoet die de positieve uitkomst van de selectie in gevaar brengt.

Vermenigvuldig je investering met live wedden!

Kortom, live wedden levert een hoger rendement op, omdat je up-to-date informatie hebt om je voorspelling te ondersteunen. Ook gaat het rendement van een winnende coupon sneller naar de rekening, omdat gebeurtenissen meestal op korte termijn worden bepaald. In die zin is herinvestering een geweldige optie, zodat je een nieuw ticket kunt registreren in dezelfde of een aantrekkelijkere markt. Tot slot biedt dit live gokalternatief hogere winkansen en dus betere inkomsten, en heb je de mogelijkheid om vooraf een ticket veilig te stellen.

Ontvang de welkomstbonus

Vragen over verschillende soorten weddenschappen

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer