Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wat is een single bet en hoe werkt het?

Single bet eenvoudige weddenschap - wat is dat

Bij sportweddenschappen is een single bet een weddenschap die geplaatst wordt op een enkele markt, bij een enkele bookmaker. Met andere woorden, het is een weddenschap op één weddenschap en dus op één prijs. Een single bet wordt ook wel een enkele of eenvoudige weddenschap genoemd. Laten we een voorbeeld nemen: We willen wedden op de Champions League finale tussen Manchester City en Inter Milan en we kiezen ervoor om te spelen op de winst van de Citizens. Dit is een enkelvoudige weddenschap. Een enkelvoudige weddenschap is het tegenovergestelde van een meervoudige weddenschap, die bestaat uit weddenschappen op meerdere weddenschappen tegelijk (bijv. City zal Inter Milan verslaan en Italië U20 zal Uruguay U20 verslaan). Dus onthoud: wedden op een enkele kans = een enkele weddenschap afsluiten.

Ontvang de welkomstbonus

Hoe plaats je een enkele weddenschap op een bookmaker?

Het plaatsen van een eenvoudige weddenschap op een bookmaker kan niet eenvoudiger zijn. Volg gewoon de onderstaande stappen naar de letter, ongeacht welke sportweddenschappen site je kiest.

  1. Log in op je gokaccount
  2. Ga naar de sectie "Sportweddenschappen
  3. Zoek de wedstrijd waarop je wilt wedden
  4. Selecteer de weddenschap en de bijbehorende kansen
  5. Voer het bedrag in dat je wilt inzetten in het ticket
  6. Klik op de knop 'Valideren' onderaan het ticket.

Door deze zes eenvoudige stappen te volgen, plaats je één weddenschap onder de best mogelijke voorwaarden. Makkelijker dan dit kan het niet.

Ontvang de welkomstbonus

Enkelvoudige of meervoudige weddenschappen: wat is het beste?

Hoewel ze verschillen in aard, waarde van de potentiële winst en waarschijnlijkheid om te winnen, hebben zowel enkelvoudige als meervoudige weddenschappen hun voordelen en moeten ze altijd na zorgvuldige analyse worden geplaatst.

Een enkele weddenschap biedt een lagere potentiële uitbetaling en is gemakkelijker te winnen dan een meervoudige weddenschap, omdat er maar één winnende weddenschap nodig is om een winnend ticket te valideren. Daarentegen biedt een meervoudige weddenschap, hoewel deze minder kans van slagen heeft, veel hogere potentiële winsten in het geval van succes, omdat het verschillende kansen combineert.

Om je kansen op succes te maximaliseren en zo je potentiële winsten te verhogen, raden we je aan om je weddenschapstypes en inzetten te variëren. Over het algemeen raden wij aan om 70% tot 80% in te zetten op enkelvoudige weddenschappen als je je winsten wilt verhogen.

Ontvang de welkomstbonus

Wat is de beste bookmaker voor enkelvoudige weddenschappen?

Een enkelvoudige weddenschap is een weddenschap met enkelvoudige kansen, dus de beste bookmaker om een weddenschap te plaatsen is degene die over het algemeen de hoogste kansen biedt voor alle wedstrijden en alle sporten. In dit opzicht lijken drie bookmakers eruit te springen: Bet365 natuurlijk, maar ook Unibet en Jacks. Gemiddeld bieden deze drie aanbieders, ongeacht de wedstrijden waar we het over hebben, hogere winkansen dan hun concurrenten, waardoor ze ideaal zijn voor interessante losse weddenschappen. Daarom kun je voor het plaatsen van losse weddenschappen kiezen voor een van deze drie bookmakers. Daarnaast bieden alle drie de aanbieders momenteel aantrekkelijke welkomstbonussen. Het zou dus zonde zijn om daar geen gebruik van te maken. 

Ontvang de welkomstbonus

Vragen over verschillende soorten weddenschappen

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer