Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe plaats je een Sure Bet en wat is het?

sure bet

Als je goed genoeg zoekt, is er soms de kans om te profiteren van een surebet. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een weddenschap die een winst op je investering garandeert als je het inzetplan goed uitvoert en het staat ook bekend als arbitrage. Deze handige gids voor weddenschappen zal je hopelijk helpen bij het plaatsen van sure bets. Ze kunnen beschikbaar zijn voor een breed scala aan sporten en het helpt om een aantal gokaccounts te hebben en toegang tot een weddenschap calculator.

Ontvang de welkomstbonus

Wat is een sure bet?

Bij een sure bet zet een klant in op alle beschikbare selecties voor een specifieke wedmarkt. Door dit te doen, maken ze winst ongeacht de uitkomst van die markt, over het algemeen met behulp van een calculator. Dit type weddenschap moet bij meer dan één bookmaker worden afgesloten en is over het algemeen van toepassing op 2-voudige of 3-voudige weddenschapsmarkten.

Surebets ontstaan doordat goksites verschillende quotes beschikbaar hebben, zodat er mogelijkheden ontstaan. Dit betekent dat een klant de grootste prijs voor bepaalde selecties kan nemen en een inzetplan kan bedenken met een calculator, wat betekent dat ze een winstgevend rendement maken op hun totale inzet. Bij Surebetting moet je vaak grotere bedragen inzetten om een behoorlijke winst te maken.

Als de kansen die op verschillende websites voor sportweddenschappen worden getoond aanzienlijk verschillen voor hetzelfde evenement, kun je een zekere winst maken, ongeacht het resultaat van het evenement. Hoe? Heel eenvoudig door te wedden op alle mogelijke uitslagen wanneer de volgende rekenformule van toepassing is:

 • 1/Kans #1 + 1/Kans #2 + 1/Kans #3 = n < 1

Laten we een voorbeeld nemen van Liverpool tegen Everton in de Engelse Premier League.

De volgende wedkansen zijn gegeven. Je kunt zien dat bookmaker A een veel hogere prijs biedt voor Liverpool, terwijl bookmaker B een hogere prijs biedt voor het gelijkspel en Everton:

 LiverpoolDrawEverton
A1.93.14.2
B1.63.46

Als we onze formule gebruiken, krijgen we 1/1,9 + 1/3,4 + 1/6 = 0,987 < 1

Daarom schetst een arbitragecalculator een zekere winst van 2,45 euro ongeacht het resultaat van de wedstrijd door 100 euro in te zetten op Liverpool bij bookie A, samen met 55,88 euro op Everton en 31,67 euro op een gelijkspel bij bookie B:

Resultaat voor een overwinning van Liverpool:

 • A: Winst = 100 * (1.9-1) = 90 euro
 • B: Verlies = 55.88 + 31.67 = 87.55 euro
 • Totale winst = 90 - 87,55 = 2,45 euro

Resultaat bij gelijkspel:

 • A: Verlies = 100 euro
 • B: Winst = 55,88 * (3,4-1) - 31,67 = 102,45 euro
 • Totale winst = 102,45 - 100 = 2,45 euro

Resultaat bij winst Everton:

 • A: Verlies = 100 euro
 • B: Winst = 31,67 * (6-1) - 55,88 = 102,45 euro
 • Totale winst = 102,45 - 100 = 2,45 euro

Ontvang de welkomstbonus

Hoe kan een surebet worden geïdentificeerd?

Er zijn twee manieren om een surebet te identificeren. De eerste is het vergelijken van de verschillende bookie odds als het gaat om voetbalwedstrijden en andere sportevenementen. De makkelijkste arbitrage sure bets om handmatig te vinden zijn twee-wegs markten waar je direct kunt zien dat er een sure bet beschikbaar is omdat de betting sites een andere kijk hebben.

Als Novak Djokovic bijvoorbeeld 2.10 is bij bookmaker A en Carlos Alcaraz 2.10 bij bookmaker B voor dezelfde tenniswedstrijd, dan kun je beide selecties steunen voor dezelfde inzet en heb je een gegarandeerd rendement van 5% op je weddenschappen. Je hebt geen rekenmachine nodig om dit te zien. Als je 100 euro inzet op beide spelers, dan is dat een totaal van 200 euro en een zekere 210 euro aan winst. 

Zoals je ziet is dit een simplistisch voorbeeld en de meeste surebets zijn moeilijker te vinden. Er zijn immers zoveel sportevenementen en de winkansen van bookmakers veranderen voortdurend. Daarom helpt het om odds-vergelijkingssites te bezoeken of zelfs te kijken naar een arbitrage-abonnementsservice waar je gewaarschuwd kunt worden wanneer er sure bets beschikbaar komen en een calculator het zware werk heeft gedaan.

Ontvang de welkomstbonus

Hier is nog een voorbeeld van een tennis sure bet voor een wedstrijd tussen Iga Swiatek en Aryna Sabalenka:

 SwiatekSabalenka
A1.72.2
B1.42.6

Er wordt een breed scala aan kansen aangeboden; je kunt een zekere winst maken door te wedden op Swiatek bij bookie A en Sabalenka bij bookie B.

Met behulp van een sportarbitragecalculator kun je 100 euro inzetten op Swiatek bij bookie A met een kans van 1,7 en 68 euro op Sabalenka bij bookie B met een kans van 2,6. Dit betekent dat je zeker bent van een winst van 2 euro, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd. Dit betekent dat je zeker kunt zijn van een winst van 2 euro, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd. Dit is een voorbeeld van een surebet:

Resultaat bij winst van Swiatek:

 • A: Winst = 100 * (1.7-1) = 70 euro
 • B: Verlies = 68 euro
 • Totale winst = 70-68 = 2 euro

Resultaat bij winst van Sabalenka:

 • A: Verlies = 100 euro
 • B: Winst = 68 * (2,6-1) = 102 euro
 • Totale winst = 102-100 = 2 euro

Ontvang de welkomstbonus

Zijn surebets de moeite waard?

Er zijn voor- en nadelen aan het plaatsen van sure bets. Het grootste en enige voordeel van sure bets is dat je een gegarandeerde winst maakt als je erin slaagt om de odds te backen die zijn geïdentificeerd met het juiste arbitrage inzetplan. Het is een fijn gevoel om naar een wedstrijd te kijken en te weten dat je winst zult maken, ongeacht de uitkomst van het evenement, nadat je een sure bet calculator hebt gebruikt.

Er moet ook worden opgemerkt dat je een betting calculator kunt gebruiken om een surebet zo aan te passen dat je je geld terugkrijgt als sommige selecties winnen, terwijl je uiteindelijk een grotere winst kunt maken als een specifieke keuze uiteindelijk wint. Als je sure bets wilt plaatsen, raden we je aan om te beginnen met kleine inzetten zodat je een gevoel krijgt voor hoe ze werken en wat je elke keer moet doen.

Surebets zullen altijd blijven bestaan omdat er sportbooks zijn die zich willen onderscheiden en de beste prijs willen hebben voor voetbalwedstrijden, paardenraces en tenniswedstrijden. Dit is vooral het geval bij nieuwe wedkantoren die klanten willen aantrekken, waarbij de wens om de beste kansen te bieden ertoe leidt dat gokkers de kans zien om arbitrageweddenschappen te plaatsen.

Sommige klanten zullen het gevoel hebben dat er veel administratie bij komt kijken om een kleine gegarandeerde winst te maken. Je moet immers meerdere weddenschapsrekeningen beschikbaar hebben en het kan nodig zijn om snel te handelen met een surebet calculator om te profiteren van sure bets voordat de odds veranderen. De bookie kan zijn prijzen op elk moment veranderen.

De surebet gokkers zullen ook snel geld op hun specifieke weddenschapsrekeningen moeten zetten om te kunnen profiteren van eventuele prijsafwijkingen. De meeste bookmakers zullen snel merken wanneer ze betrokken zijn bij een soort van sure bet kans en zullen snel de ophaalbrug ophalen om te voorkomen dat er mogelijk te veel geld verloren gaat.

Om de kosten van e-mail alert diensten te rechtvaardigen en deze zeldzame kansen te benutten, moet je:

 • Beschikken over bijgeschreven rekeningen bij een aantal sportsbooks.
 • Een snelle internetverbinding hebben, online zijn en je surebet snel plaatsen, berekend met behulp van een betting calculator.
 • De maximale inzet controleren die je bij elke bookmaker kunt inzetten voordat je arbitrage gaat uitvoeren.
 • Controleer de regels van de verschillende bookmakers: er bestaan verschillende regels voor bepaalde sporten, vooral tennis.

Ontvang de welkomstbonus

Vragen over verschillende soorten weddenschappen

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer