Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Odds boost: hoe werkt dat?

Wat zijn odds en combi boosts

Er is een trend in de wereld van sportweddenschappen die de laatste tijd aan populariteit heeft gewonnen: de odds boosts. Deze zijn gebaseerd op de traditionele odds, maar met een waarde die aanzienlijk is verhoogd, variërend tussen 10% en 30%. Deze verhoging van de winkansen kan zeer aantrekkelijk zijn voor spelers, omdat het de mogelijkheid biedt om meer winst te maken met dezelfde weddenschap. In dit artikel leggen we het concept van odds boost in detail uit en analyseren we de impact ervan op de gokmarkten en gokkers. 

Ontvang een welkomstbonus!

Wat is een odds boost?

Verbeterde kansen, ook wel bekend als een odds boost of verhoogde kansen, kunnen gekoppeld zijn aan specifieke soorten weddenschappen of aan bijzondere gebeurtenissen die tijdens een wedstrijd kunnen plaatsvinden. Deze speciale weddenschappen zijn bedoeld om wedders unieke kansen te bieden. 

Bijvoorbeeld, in een voetbalwedstrijd tussen Sevilla en Real Betis kunnen verhoogde kansen worden toegepast op een over/under weddenschap met betrekking tot het totale aantal gescoorde doelpunten in de wedstrijd. Laten we aannemen dat de traditionele winkansen voor de "Onder 2,5 doelpunten" 2,00 zijn en de winkansen voor de "Meer dan 2,5 doelpunten" 2,50 zijn. Met de odds boost kunnen deze cijfers aanzienlijk stijgen. De verhoogde winkansen voor de "Onder 2,5 doelpunten" kunnen stijgen naar 2,50, terwijl de winkansen voor de "Meer dan 2,5 doelpunten" kunnen stijgen naar 3,00.

Een ander voorbeeld van verhoogde kansen kan gerelateerd zijn aan een specifieke gebeurtenis tijdens de wedstrijd, zoals een 'anytime goalscorer prop'. Traditionele winkansen voor een speler die een doelpunt maakt, kunnen 3.00 zijn. Met een winkansverhoging kunnen de winkansen echter oplopen tot 4.50. 

Deze verhoging in winkansen geeft gokkers de kans om in te zetten op specifieke situaties binnen een wedstrijd en een hogere uitbetaling te ontvangen dan normaal als de weddenschap uitkomt. Het is belangrijk om te weten dat deze speciale weddenschappen een hoger risiconiveau hebben, omdat ze betrekking hebben op meer specifieke gebeurtenissen en daarom minder waarschijnlijk zijn.

Ontvang een welkomstbonus!

Hoe ontvang ik aanbiedingen voor boosted odds?

Een verhoogde kans is vaak erg spannend voor sportwedders en kan behoorlijk winstgevend zijn. Hoewel bookmakers dit soort verhoogde kansen selectief aanbieden, zijn er een aantal strategieën en benaderingen die spelers kunnen gebruiken om het meeste uit deze kansen te halen.

Een veelgebruikte manier om hogere winkansen te krijgen is door te letten op promoties en speciale aanbiedingen van bookmakers. Veel wedkantoren lanceren promoties bij belangrijke sportevenementen, zoals finales van kampioenschappen of belangrijke wedstrijden. Deze situaties omvatten vaak aanbiedingen met verhoogde winkansen voor specifieke uitslagen of geselecteerde weddenschappen. Op de hoogte blijven van lopende promoties en er op het juiste moment gebruik van maken kan een effectieve manier zijn om meer van dit soort verhoogde winkansen te krijgen.

Daarnaast is het sterk aan te raden om een account te hebben bij verschillende wedkantoren. Elke bookmaker heeft zijn eigen enhanced odds aanbiedingen voor verschillende evenementen en gokmarkten. Door een account te hebben bij meerdere bookmakers, kunnen gokkers kansen vergelijken en profiteren van de beste aanbiedingen die beschikbaar zijn. Zo kunnen ze hun kansen op de beste aanbiedingen met verhoogde winkansen maximaliseren en dus de kans op een hoger rendement vergroten.

Een andere tip is om statistieken, trends en sportnieuws op de voet te volgen. Het zorgvuldig analyseren van teamprestaties, blessures van spelers, head-to-head wedstrijden en andere relevante factoren kan gokkers helpen om situaties te identificeren waarin bookmakers verhoogde winkansen kunnen aanbieden. Als je goed geïnformeerd en voorbereid bent, vergroot je de kans dat je deze kansen vindt en benut.

Ontvang een welkomstbonus!  

Soorten weddenschappen met odds boosts

Er zijn verschillende soorten verhoogde kans weddenschappen die gebruikers kunnen tegenkomen. Deze variaties bieden unieke mogelijkheden om winsten te maximaliseren. Hieronder zullen we een aantal veelvoorkomende soorten enhanced odds bekijken:

  • Odds boosts met een welkomstbonus voor nieuwe gebruikers: veel bookmakers bieden deze verhoging aan als onderdeel van hun welkomstbonus om nieuwe gebruikers aan te trekken. Deze verbeterde winkansen gelden voor specifieke sportevenementen en zijn meestal beschikbaar voor een beperkte periode na registratie. 
  • Odds boosts voor nieuwe gebruikers zonder welkomstbonus: Sommige bookmakers bieden ook winkansen aan exclusief voor nieuwe gebruikers, zelfs als ze geen traditionele welkomstbonus hebben. Deze aanbiedingen kunnen beschikbaar zijn op populaire evenementen of op geselecteerde weddenschappen en stellen nieuwe gebruikers in staat om te profiteren van extra kansen op hogere winsten op hun eerste weddenschappen.
  • Odds boosts op Under/Over markten: Verhoogde kansen op over/under weddenschappen zijn van toepassing op evenementen waarbij de gebruiker voorspelt dat het totaal aantal doelpunten, punten of een andere specifieke score hoger of lager zal zijn dan het gepubliceerde totaal. Deze situaties bieden de mogelijkheid op hogere winsten bij het wedden op de juiste voorspelling van de totaalscore van het evenement.
  • Odds boosts bij weddenschappen op halftime/fulltime: Sommige bookmakers bieden speciale boosts voor gedeeltelijke of laatste weddenschappen op een sportevenement. Bijvoorbeeld bij een voetbalwedstrijd kunnen de kansen worden verhoogd voor de rust- of eindscore van de wedstrijd. Met deze verbeterde kansen kunnen gokkers hun winst verhogen door specifieke uitslagen in verschillende fases van het evenement correct te voorspellen.
  • Combi boosts: Sommige bookmakers bieden verbeterde kansen voor combinaties van verschillende soorten weddenschappen. Je kunt bijvoorbeeld weddenschappen zoals goal/no goal combineren met een over/under. Deze verhoogde kansen op combo weddenschappen geven gokkers de kans om een hoger rendement te verdienen als ze al hun keuzes kunnen maken. Hieronder lees je meer.

Kortom, verhoogde winkansen zijn populairder geworden bij sportweddenschappen omdat ze gokkers hogere winsten kunnen opleveren. Deze winkansen, die meestal 10% tot 30% boven de traditionele waarden liggen, kunnen op verschillende manieren worden benut. Wedders kunnen deze winkansen verhogen door promoties en speciale aanbiedingen, maar ook door rekeningen te hebben bij verschillende bookmakers. Daarnaast zijn er verschillende soorten verbeterde kansen, zoals die met betrekking tot welkomstbonussen, over/under weddenschappen, halftime/fulltime weddenschappen en combinatieweddenschappen. Door deze speciale weddenschappen strategisch te benaderen, kunnen gebruikers hun kansen op hogere winsten maximaliseren en genieten van een spannende ervaring in de wereld van sportweddenschappen.

Ontvang een welkomstbonus!

Wat is een combi boost?

Een combo boost is een variant van de odds boost. In dit geval biedt een sportweddenschappen site een combinatieweddenschap aan die een extra hoge quotering krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Champions League avond, waarbij de bookmaker een weddenschap ‘Ajax wint, Real Madrid wint en Haller en Benzema scoren’, of: ‘Nederland, Turkije en Frankrijk scoren allemaal vaker dan 1.5 keer’. Wederom is het interessante aan een combi boost dat je winst extra hoog kan uitvallen door de odds die extra hoog zijn. Wanneer je de combinatieweddenschap zelf maakt, valt de quotering lager uit dan wanneer de bookmaker de combi boost aanbiedt. De naam voor de combi boost kan verschillen van goksite tot goksite. TOTO Sportweddenschappen hanteert de definitie toto combi boost, terwijl BetCity over gebooste of verhoogde quoteringen spreekt onder de zogenaamde Betcity specials of Speel Slimmer Bets. Bet365 noemt het eindresultaat - verbeterde kansen. Uiteindelijk komt het allemaal neer op extra hoge odds op één of meerdere sportduels. 

Ontvang een welkomstbonus!

Andere vragen over bonussen en promoties

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer