Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wat is een odds boost?

Wanneer voor een specifieke sportwedstrijd een of meerdere quoteringen flink verhoogd worden door een goksite, wordt er gesproken van een odds boost. Bij sommige bookmakers is er iedere dag één weddenschap die extra hoge quoteringen krijgt en/of een andere goksite kan je extra hoge odds aanbieden voor een specifieke wedstrijd wanneer je je registreert op hun website als nieuwe speler. Wat de overeenkomsten zijn, is dat de odds boost altijd duidelijk worden aangemerkt en gepromoot op de goksites en dat ze vaak worden aangeboden op belangrijke duels, bijvoorbeeld een wedstrijd van het Nederlands elftal, krakers in de Eredivisie of grote wedstrijden elders in de wereld. Odds boost worden aangeboden op meerdere goksites. Omdat de quoteringen extra hoog zijn, ontvang je een hogere winst dan gebruikelijk in het geval je weddenschap correct is.

Ontvang een welkomstbonus!  

Wat is een combi boost?

Een combo boost is een variant van de odds boost. In dit geval biedt een sportweddenschappen site een combinatieweddenschap aan die een extra hoge quotering krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Champions League avond, waarbij de bookmaker een weddenschap ‘Ajax wint, Real Madrid wint en Haller en Benzema scoren’, of: ‘Nederland, Turkije en Frankrijk scoren allemaal vaker dan 1.5 keer’. Wederom is het interessante aan een combi boost dat je winst extra hoog kan uitvallen door de odds die extra hoog zijn. Wanneer je de combinatieweddenschap zelf maakt, valt de quotering lager uit dan wanneer de bookmaker de combi boost aanbiedt. De naam voor de combi boost kan verschillen van goksite tot goksite. TOTO Sportweddenschappen hanteert de definitie toto combi boost, terwijl BetCity over gebooste of verhoogde quoteringen spreekt onder de zogenaamde Betcity specials of Speel Slimmer Bets. Bet365 noemt het eindresultaat - verbeterde kansen. Uiteindelijk komt het allemaal neer op extra hoge odds op één of meerdere sportduels.

Waar vind ik combi boost?

Je vindt combi boosts (of de andere namen die hetzelfde betekenen) vaak duidelijk terug op de website van de goksites. Onder promoties/acties staan ze in de meeste gevallen omschreven, terwijl ze ook onder kopjes als 'specials' worden weergegeven, alsmede op de homepagina en/of in je account.

Ontvang een welkomstbonus!  

Andere vragen over bonussen en promoties

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer