Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe vind je een exacte score?

Hoe vind je een exacte score?

Het is een van de bekendste weddenschappen in het voetbal. Wedden op de exacte score maakt alle spelers vaak enthousiast. De kansen zijn altijd verleidelijk en zorgen ervoor dat je elk doelpunt kunt vieren. Begrijpen hoe deze exacte score weddenschap werkt is niet ingewikkeld. Je moet het aantal doelpunten van de thuisploeg en de uitploeg vaststellen. 

Dit is een andere manier van wedden dan wedden op het resultaat. Je hoeft niet per se achter een bepaald team te staan. En als je het juiste resultaat hebt, moet je hopen dat de score niet verandert tot het laatste fluitsignaal.

Wedden bij Unibet

Hoe wedden op een exacte score

Wil je je geluk beproeven met een weddenschap op een exacte score? Het is heel gemakkelijk te vinden bij de verschillende bookmakers. Het is beschikbaar voor elke voetbalwedstrijd. Hier zijn de stappen om ervan te profiteren:

  1. Maak verbinding met de bookmaker van je keuze
  2. Ga naar de voetbalsectie
  3. Selecteer de competitie en vervolgens de wedstrijd waarin je geïnteresseerd bent
  4. Ga naar de exacte score weddenschap
  5. Zet in op een van de aangeboden exacte scores
  6. Bevestig je inzet en wacht op het resultaat

Je moet op dezelfde manier te werk gaan voor alle voetbalwedstrijden. De exacte score is beschikbaar voor alle competities. Er is dus genoeg om met plezier naar de wedstrijden van je keuze te kijken.

Wedden bij Unibet

De aanval en verdediging van beide clubs analyseren

Dit is misschien wel het belangrijkste punt voor een nauwkeurige score. Het is essentieel om te kijken naar het niveau van de teams, aan beide kanten van het veld. Het eerste wat je moet doen is een duidelijker beeld krijgen van het niveau van de verdediging. Aarzel niet om te vragen naar het aantal clean-sheets in recente wedstrijden. Je moet ook op de hoogte zijn van mogelijke afwezigen. Als een manager zich terugtrekt, kan dat alles veranderen.

En het is hetzelfde aan de andere kant van het veld. Vergeet niet om het aantal gescoorde doelpunten in recente wedstrijden te achterhalen. Dit kan je een idee geven van de exacte scorelijn die zou kunnen ontstaan. Stel je voor dat een team heel goed staat in het klassement, thuis speelt en gewend is om veel doelpunten te maken en geen doelpunten tegen te krijgen. Hun tegenstanders zijn precies het tegenovergestelde. Ze hebben het moeilijk buitenshuis en staan lager op de ranglijst.

Het kan daarom de moeite waard zijn om te kijken naar een 2-0 of zelfs een 3-0 thuisoverwinning voor het team. Deze analyse moet worden uitgevoerd voor alle wedstrijden.

Wedden bij Unibet

Is live wedden op de exacte score een goed idee?

Wedden op de exacte score is mogelijk wanneer een wedstrijd begint. De kansen kunnen dan worden aangepast aan de vorm van de wedstrijd. Eén ding is zeker: om deze weddenschap live te plaatsen, moet je de wedstrijd live op video volgen. Je moet kunnen begrijpen waarom de kansen variëren...

Wanneer je live wilt wedden op de exacte score, kan het interessant zijn om de 0 tegen 0 weddenschap te plaatsen. Als je ziet dat de twee teams maar een paar kansen creëren, is het het proberen waard! Hetzelfde geldt als je aan het einde van de wedstrijd komt, de stand 0-0 is en je ziet dat een van de twee teams steeds meer aandringt. Waarom probeer je niet 1-0 voor het dominante team?

Wedden bij Unibet

Is het combineren van verschillende exacte scores een goede strategie?

Natuurlijk kunnen gokkers verschillende exacte scores combineren. Er is genoeg leuks aan deze strategie. Sterker nog, het kan je kansen heel snel verhogen! Het is echter belangrijk om te beseffen dat dit niet de beste manier is om winsten op lange termijn veilig te stellen. Een exacte score inzetten is erg moeilijk te vinden. Je kunt soms voor de gek worden gehouden door slechts één doelpunt... Je hebt vaak succes nodig om eruit te komen. 

Het kan dus heel snel muntworp worden. Hoe meer selecties je toevoegt, hoe ingewikkelder de weddenschap wordt. Natuurlijk zal de potentiële winst je doen dromen. Maar je zult dan meer op geluk moeten vertrouwen om te winnen. Analyse maakt niet meer zo veel uit dan.

Wedden bij Unibet

Hoe kies je een kampioenschap voor een exacte score?

Het aanbod voor exact score betting blijft erg groot! Er is op elk kampioenschap wel iets te spelen. Het kan dus snel ingewikkeld worden om je keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om een competitie te kiezen die je goed kent. Je moet op de hoogte kunnen blijven van alle informatie, om alle kansen aan jouw kant te krijgen.

Ten tweede moet je begrijpen dat de ene competitie aanvallender kan zijn dan de andere. Neem bijvoorbeeld Ligue 2. De tweede divisie van Frankrijk heeft de gewoonte om veel wedstrijden op 0-0 te zien eindigen, dus het kan de moeite waard zijn om je te concentreren op de teams die dit het vaakst doen. Als je tot 0-0 wilt spelen, kan het interessant zijn om je op die teams te concentreren.

Aan de andere kant is de Bundesliga vaak erg productief.

Je ziet veel doelpunten in Duitse competitiewedstrijden. Hier kan het winstgevend zijn om je te richten op iets bredere scores, zoals 2-1 of zelfs 3-2. Je moet je aanpassen aan alle competities!

Wedden bij Unibet

De beste techniek om je kansen op het winnen van een exacte score te optimaliseren

Er bestaat geen magische formule om regelmatig weddenschappen met een exacte score te winnen. Er is echter wel een methode waarmee je op de lange termijn grote winsten kunt maken. Hiervoor moet je tijdens een wedstrijd inzetten op meerdere exacte scores. Over het algemeen kun je met de odds op 2 of 3 alternatieven spelen, met de zekerheid dat je geld wint als een van hen doorgaat. 

Bookmakers geven je ook de optie om op de exacte meerkansenscore te spelen. Dit kan ook een uitstekend alternatief zijn om je weddenschappen te winnen. Ze bieden je direct 3 of 4 scores op de desbetreffende affiche.

Wedden bij Unibet

Andere vragen over verschillende soorten weddenschappen

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer