Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wat zijn Bet365 Wedkredieten?

Wat zijn Bet365 wedkredieten

Welkomstbonussen en promoties zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van goksites die online hun services aanbieden. De ene actie is altijd wat interessanter dan de ander. Bij Bet365 kan je een beroep doen op een exclusieve aanbieding genaamd wedkredieten, een leuk extra’tje tijdens jouw wedavonturen, waarbij je simpelweg extra geld krijgt van Bet365 dat je kan inzetten. Maar wat zijn wedkredieten nou precies en hoe zet ik ze het best in? In dit artikel geven we een kort overzicht van deze actie, zodat jij hier zorgeloos van kunt gaan genieten.

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Wat zijn wedkredieten?

Een wedkrediet bestaat uit een extra som die wordt toegevoegd door de bookmaker aan een Bet365 account. Beschouw het als een soort extra’tje die je cadeau krijgt. De wedkredieten stellen jou in staat een weddenschap af te sluiten zonder jouw eigen geld te moeten inzetten en dit zonder al te complexe voorwaarden. Dit geeft je de kans om jouw balans extra te spijzen zonder dat je daarbij eigen geld hoeft te riskeren. Lees hieronder verder hoe je deze wedkredieten kan claimen.

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Hoe ontvang ik wedkredieten?

Je kan jouw wedkredieten onmiddelijk bij jouw inschrijving claimen of je kan dit achteraf tot 30 dagen na jouw inschrijving doen. Hier leggen we even uit hoe je dit doet. Wanneer je een account aanmaakt op de Bet365 website (iets wat we zeker kunnen aanraden), dan wordt er bij jouw inschrijving aan jou gevraagd om je persoonlijke informatie in te vullen waarbij je een betaalmethode kiest. Dan is het belangrijk dat je tijdens jouw eerste storting aangeeft de wedkredieten wenst te claimen (door dit aan te vinken). Je kan de wedkredieten ook opvragen tot 30 dagen na jouw inschrijving bij Bet365. Dit doe je door op de website naar de pagina ‘Mijn aanbiedingen’ te gaan waar je de wedkredieten kan claimen. 

Belangrijk! Let er goed op dat jouw eerste storting minstens €5 bedraagt. Indien dit lager zou zijn, dan kan je geen beroep doen op de welkomstaanbieding. Elke eerste storting dat je doet zal Bet365 voor 100% verdubbelen in de vorm van wedkredieten, dit oplopend tot €100. Wil je €100 aan wedkredieten? Dan moet jouw eerste storting €100 bedragen.

De wedkredieten die je toegewezen worden, zijn niet meteen beschikbaar. Om ze te kunnen inzetten moet je het totale bedrag van jouw eerste storting ingezet hebben. Bijvoorbeeld: indien jouw eerste storting €80 was, dan moet je eerst €80 aan weddenschappen aangaan, voordat je de €80 in wedkredieten kan opeisen. Dit moet je doen binnen de 30 dagen nadat je jouw account hebt aangemaakt bij Bet365. Indien je nog meer belangrijke informatie wenst over het welkomstaanbod van Bet365, dan kan je hier onze uitgebreide Bet365 bonus review lezen.

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Algemene voorwaarden

Er zitten enkele voorwaarden verbonden aan deze promotie. Bij het inzetten van het bedrag van jouw eerste storting, moet je er voor zorgen dat minstens een van jouw selecties een notering heeft van minimaal 1.20. Verder zijn er nog andere voorwaarden van toepassing, met name bij een eventueel gebruik van de functies ‘Weddenschap Aanpassen’ en ‘Cash Out’. Neem zeker de tijd om alle voorwaarden grondig door te nemen, zo sta je niet voor verrassingen wanneer je de uitdaging aangaat.

Eens je de weddenschappen bent aangegaan met de bijhorende vereisten zullen jouw wedkredieten beschikbaar zijn in jouw account. Wanneer je een weddenschap plaats, selecteer dan de wedkredieten als inzet op jouw bet slip. Zo ben je zeker dat jouw weddenschap is aangegaan met de wedkredieten en niet met het geld dat je zelf hebt gestort.

Een heel handig puntje om te onthouden bij het gebruik van wedkredieten, is dat jij kan bepalen wanneer en hoeveel je van deze kredieten inzet. Je hebt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een weddenschap aan te gaan waarbij de helft van de inzet bestaat uit wedkredieten en de andere helft uit eigen geld, jij beslist.

De wedkredieten kunnen ingezet worden op alle sporten die je terug kan vinden op Bet365.nl. Indien je jouw wedkredieten ingezet hebt bij weddenschappen waarbij het terugkrijgen van jouw inzet een onderdeel van de weddenschap is (zoals bij een gelijkspel zonder doelpunten of Draw No Bet), dan zal de inzet terug in de vorm van wedkredieten op jouw account terecht komen.

Je kan de wedkredieten op alle beschikbare markten inzetten die beschikbaar zijn op de website. De wedkredieten hebben geen vervaldatum en elke winst die je ermee maakt krijg je als echt geld terug op jouw account. Je kan dat geld dan ook op ieder moment opnemen. Je ziet het, dit is een straightforward bonus zonder al te complexe voorwaarden.

Ontdek de welkomstbonus van Bet365!

Andere vragen over Bet365

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer