Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

EK 2021: 3 enorme odds!

door Jory Spekking | door Max Lanters

image EK 2021: 3 enorme odds!
Nu we slechts een aantal maanden verwijderd zijn van de competitie, presenteren wij je vandaag drie niet te missen quoteringen voor het EK 2021 (EURO 2020).

UEFA EURO 2020: win de jackpot dankzij 3 geweldige quoteringen

Het EK 2021, dat gespeeld wordt van 11 juni tot en met 11 juli 2021 op verschillende velden in Europa, is zonder twijfel hét sportevenement van het jaar 2021. Na het raadplegen van verschillende online bookmakers, presenteren wij je vandaag drie erg interessante quoteringen die je weleens de jackpot kunnen gaan opleveren tijdens deze 16e editie van het toernooi.

Wijnaldum topscorer Nederland

Nederland EK 2020

De eerste interessante kans om op in te zetten: Georginio Wijnaldum als topscorer van het toernooi voor Nederland. Als aanvoerder van Oranje zal Wijnaldum ongetwijfeld iedere wedstrijd aan het startsignaal verschijnen. Met 22 doelpunten uit 73 interlands is hij bovendien slechts één doelpunt verwijderd van de speler in de selectie van Nederland met de meeste interlandgoals, Memphis Depay. Laatstgenoemde zal waarschijnlijk de meeste aandacht krijgen van de tegenstanders en kan daarmee als bliksemafleider werken voor Wijnaldum. Met een quotering van 6.00 bij TOTO is het in ieder geval de moeite waard om op deze uitkomst te wedden.

Maak een TOTO-account aan!

Frankrijk in de finale

Frankrijk EK 2020

Nogmaals bij TOTO, is er een andere hoge quotering die de tijdens de zomer van 2021 de moeite waard is om op te wedden: het behalen van de finale door Frankrijk. Als winnaar van het afgelopen WK in Rusland behoort Frankrijk tot de topfavorieten van het aankomende EK. Het team van bondscoach Deschamps, finalist op het EK in 2016, heeft in in ieder geval alle middelen in huis om zo’n prestatie te evenaren. Lijkt deze voorspelling je logisch? Dan kun je de quotering van 3.50 bij TOTO niet links laten liggen.

Creëer een TOTO-account!

Italië, België en Frankrijk eerste in de poule

Italië EK 2020

TOTO biedt ten slotte een erg interessante quotering aan voor een ander scenario dat waarschijnlijk is: het behalen van de eerste plaats in de groepsfase door zowel Italië, België als Frankrijk. Waar de Italianen en de Belgen niet teveel moeite zouden moeten hebben om boven hun concurrenten te blijven (Zwitserland, Turkije en Wales voor de Italianen en Denemarken, Finland en Rusland voor de Belgen), lijken de Fransen ook in staat om eerste te worden in hun poule, ondanks de zware concurrentie van Duitsland en Portugal. De selectie van Frankrijk lijkt completer en over meer ervaring te beschikken dan de selecties van de concurrentie. Frankrijk kan weleens gebruik gaan maken van dit voordeel en daarmee groepshoofd worden. Deze weddenschap, die bij TOTO wordt aangeboden tegen een quotering van 5.77, is zeker de moeite waard om te proberen en kan je al naar grote hoogtes brengen voor het einde van het toernooi. Geloof je in deze uitkomst? Dan weet je wat je te doen staat. 

Inschrijven bij TOTO!

Deze artikelen over het EK 2021(EURO 2020) gaan je ook interesseren:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer