Bet365 bonus : €100   Schrijf je in !

EURO 2020: wat te voorspellen vanaf de kwartfinales?

|

Het Nederlands elftal en een aantal topfavorieten zijn al uitgeschakeld op het EK. Toch is er nog veel te voorspellen in de laatste fase van het EK voetbal. Vandaag presenteren wij een aantal wedopties die de moeite waard kunnen zijn tijdens en na de kwartfinales.

Prognose winnaar EK

Ondanks dat we inmiddels bij de kwartfinales van het EK zijn aanbeland, kun je bij de bookmakers nog altijd de winnaar van EURO 2020 voorspellen. Vond je het risico bij aanvang van het toernooi te groot en/of twijfelde je aan het team dat je op het oog had voor de EK-winst? Inmiddels zijn er nog maar 8 teams aanwezig die aanspraak maken op de EK-titel. Engeland is bij de bookmakers favoriet, niet alleen door de kwaliteit van de selectie, maar ook omdat de halve finale en de finale op Wembley plaatsvinden. Je kunt de winnaar van het EK tot en met het einde van het toernooi voorspellen, al zullen de quoteringen uiteraard lager uit komen te vallen op het moment dat er nog minder teams aan de competitie zullen deelnemen.

Prognose winnaar ek voetbal

Aanmelden bij TOTO

Het voorspellen van de EK-finale

Ek winnaar voorspellen Italië

Het voorspellen van de EK-winnaar is uiteraard niet eenvoudig. Twijfel jij tussen twee elftallen waarvan je denkt dat ze allebei de finale gaan halen? Dan kun je ook inzetten op het affiche van de EK-finale. Zo biedt TOTO een quotering van 4.00 voor een finale Engeland-Spanje, 5.00 als de finale Engeland-Italië wordt, 6.45 bij een finale België-Engeland en 11.00 voor een finalewedstrijd Denemarken-Italië. Een wedoptie voor de mensen die denken te weten wat de finalewedstrijd wordt, maar niet durven te zeggen wie de finale wint.

Registreren op toto.nl en de kwartfinales voorspellen

Topscorer EK

Topscorer EK 2021 Ronaldo

Een derde soort weddenschap die interessant is, is het voorspellen van de EK-topscorer. Cristiano Ronaldo staat momenteel bovenaan de topscorerslijst met 5 doelpunten. Patrik Schick, Karim Benzema en Emil Forsberg staan op 4. Robert Lewandowski, Haris Seferovic, Raheem Sterling en Romelu Lukaku maakten er allen 3. Benzema, Forsberg en Lewandowski kunnen Ronaldo niet meer passeren, omdat hun ploegen al zijn uitgeschakeld. Patrik Schick kan echter zomaar tot scoren komen tegen Denemarken, zeker omdat bij bookmakers als TOTO doelpunten in de verlenging meetellen (strafschoppen overigens niet). Ook Raheem Sterling en Romelu Lukaku zouden nog zomaar eens 3 wedstrijden kunnen gaan spelen (inclusief eventuele verlenging), wat deze spelers ook kanshebbers maakt voor de topscorersbokaal. Denk je niet dat er een speler is die Ronaldo inhaalt? Dan biedt TOTO een quotering van 2.37 aan voor Cristiano Ronaldo als EK-topscorer. De quotering voor Patrik Schick staat voor aanvang van de kwartfinales op 5.15, voor Romelu Lukaku staat de quotering op 7.00 en voor Raheem Sterling wordt een quotering van 8.10 aangeboden. Odds die de moeite waard lijken te zijn!

De topscorer van het EK voorspellen bij TOTO

Meeste assist EURO 2020

Meeste assists EK Zuber

Een zelfde type weddenschap kan worden afgesloten voor de assistkoning van het EK. Daar waar bij de topscorers de nummer 1 op de lijst al is uitgeschakeld, is dit bij de assistkoningen niet het geval. Steven Zuber van Zwitserland leverde op dit toernooi tot dusver 4 assists af, gevolgd door Pierre-Emile Hojbjerg met 3 assists en een hele lijst van spelers met 2 assists, waaronder Dani Olmo, Kevin de Bruyne, Jack Graelish, Thomas Meunier, Leonardo Spinazzola en Andrey Yarmolenko. Denk jij dat Steven Zuber de assistkoning wordt van dit EK? Dan biedt TOTO een quotering aan van 2.18. Voor Jack Graelish wordt een quotering van 7.90 aangeboden, voor Gerard Moreno 8.90 en voor Pierre Hojbjerg 11.00. Op naar een mooie eindfase van het EK voetbal!

De assistkoning van het EK voorspellen bij TOTO

GOKSITE, WELKE KIEZEN?