Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK 2022: Wat zijn de interessantste wedopties voor Frankrijk?

| door David Gerritsen

image WK 2022: Wat zijn de interessantste wedopties voor Frankrijk?
Ze reizen als titelhouder af naar Qatar en zullen er alles aan doen om hun titel te prolongeren. Ook deze editie behoren de Fransen, die het toernooi al twee keer wonnen, tot de grote favorieten. Gaan Les Bleus het dit jaar weer lukken om de beker mee naar huis te nemen?

WK 2022: Wat zijn de interessantste wedopties voor Frankrijk?

WK 2022 Qatar - Wedtips Frankrijk

Welke sportweddenschappen op Frankrijk ter gelegenheid van het WK 2022?

Het Franse nationale elftal is een van de sterkste teams op het internationale podium en zal een van de teams zijn dat tijdens het WK nauwlettend in de gaten zal worden gehouden door voetbalfans wereldwijd. Ingedeeld in Groep D, samen met Denemarken en Australië zoals in 2018 (zal dit een goed voorteken zijn?) en Tunesië, moet Frankrijk de poulfase probleemloos kunnen overleven. En natuurlijk zullen de mannen van Didier Deschamps er gezien hun favorietenrol alles aan doen om als groepshoofd te eindgen, als dit lukt komen ze in de volgende tegenover de nummer twee van Groep C te staan, wat niet bepaald een van de sterkste poules is… 

Het is niet meer dan logisch dat de Fransen tot de grote favorieten worden gerekend, tijdebs hun triomftocht in 2018 hebben de Fransen namelijk geen enkele nederlaag geleden. Een positieve lijn die zich voortzette in het volgende toernooi, want ondanks de teleurstelling van het EK 2020 bereikte Frankrijk de achtste finales zonder te verliezen, zelfs niet in de befaamde 'poule des doods' (Portugal, Duitsland en Hongarije). En ook het Zwitserse elftal dat hen uitschakelde wist dit pas na strafschoppen te bewerkstelligen. We kunnen dus concluderen dat buiten de minder succesvol verlopen Nations League - die plaatsvond aan het einde van een slopend seizoen - een ploeg is om rekening mee te houden. Het zou dan ook niet gek zijn om in te zetten op Frankrijk als winnaar van Groep C.

Maak een account aan bij Bet365

Beide teams scoren: Nee

Karim Benzema en zijn ploeggenoten zijn dus duidelijk favoriet in Groep C, niet alleen voor kwalificatie, maar ook voor de groepswinst: alleen Denemarken lijkt in staat om op een goede dag het leger van Deschamps te weerstaan. Daarom denken wij dat Frankrijk er in zal slagen ten minste twee wedstrijden, tegen de Tunesiërs en de Australiërs, af te werken zonder een tegendoelpunt te incasseren. In 2018 kregen les Bleus slechts één tegendoelpunt te verwerken in de groepsfase, interessant genoeg tegen Australië in de 2-1 overwinning. Eerder had de Franse ploeg met 0-0 gelijkgespeeld, nota bene tegen de Denen!! En werd Peru met 1-0 verslagen. In de knock-outfase wist de ploeg van Deschamps de kwartfinales en de halve finales tegen respectievelijk Uruguay en België te winnen zonder tegengoals te incasseren. Dit is dus een interessante statistiek om op in te zetten tijdens het aankomende WK.

Maak een account aan bij ZEbet

Onder 2.5: de weddenschap om te testen

WK 2022 Qatar - Under 2.5 Frankrijk

Als het Franse elftal ter sprake komt gaat het vaak over de supersterren op het middenveld en in de aanvalslinie, hiermee gaat men echter onterecht voorbij aan de defensieve soliditeit van dit elftal. De sterke verdediging is het resultaat van Didier Deschamps' pragmatische, countertactiek(er zijn verschillende Franse spelers met een goede sprint in de benen), die de Fransen in staat stelt om zowel in balbezit als zonder bal wedstrijden te controleren. Tijdens het laatste WK kregen zij slechts zes tegendoelpunten te verwerken, hoewel dit cijfer enigszins geflatteerd wordt door twee wedstrijden in het bijzonder: die in achtste finale tegen Argentinië (einduitslag: 4-3) en die in de finale tegen Kroatië (einduitslag: 4-2). Met andere woorden, in twee wedstrijden kregen de mannen van Deschamps vijf van hun zes goals tegen. Bovendien eindigde Frankrijk de groepsfase met slechts één tegengoal en eindigden vier van hun zeven wedstrijden met minder dan 2,5 doelpunten. De Under 2.5 is daarom een weddenschap om te overwegen als je wil inzetten op wedstrijden van de regerend wereldkampioen.

Maak een account aan bij Unibet

Mbappé topscorer? Het is goed mogelijk!

Na de transfersoap die een groot deel van het laatste deel van het jaar in beslag nam, waarbij vrijwel iedereen rekende overstap naar Real Madrid,, heeft Kylian Mbappé uiteindelijk tegen de verwachting in bijgetekend bij Paris Saint-Germain en kan hij zich nu volledig focussen op het aankomende WK. Hij zal net als alle andere sterspelers zijn stempel op het toernooi willen drukken, en er alles aan doen om de gewilde topscorerstitel op zijn naam te schrijven.

De aanvaller, die topscorer werd van het afgelopen Ligue 1 seizoen, zal zich nog meer op het wereldtoneel willen profileren als de troonopvolger van  Lionel Messi en Cristiano Ronaldo die langzamerhand in de herfst van hun carrière zijn aanbeland. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij met de wereldtitel van 2018 wel al een prijs op zak waar de twee iconen nog steeds op jagen. 

In 2018 scoorde Mbappe vier doelpunten in zeven wedstrijden en maakte daarmee twee doelpunten minder dan  de topscorer van het toernooi, Harry Kane - die echter de helft van zijn doelpunten vanaf de strafschopstip maakte. Deze keer zal hij vergezeld worden door de andere ster van het team, Karim Benzema, die naar verwachting de Ballon d'Or zal winnen dit jaar. De spits van Real Madrid staat bekend als onzelfzuchtig en is dus de perfecte aanvalspartner om Mbappé naar de topscorerstitel te leiden. Al deze elementen brengen ons er dus toe Mbappe aan te bevelen voor een weddenschap op de topscorer van het WK 2022 in Qatar.

Maak een account aan bij Bet365

Meer lezen over het WK 2022 in Qatar?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer