Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op Engeland?

| door David Gerritsen

image WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op Engeland?
De Engelsen zullen gemotiveerd en vol vertrouwen aan het Qatar toernooi in Qatar beginnen na hun EK finaleplaats. Er wordt veel verwacht van de Engelsen op het aankomende WK ! Bekijk de beste weddenschappen op de wereldkampioenen van 1966.

Wat zijn de voorspellingen en wedtips voor Engeland tijdens het WK?

Weddenschappen Engeland

Als men kijkt naar de zeer competitieve ploeg van Engeland, waarvan de overgrote meerderheid in de Premier League speelt - die als de beste competitie ter wereld wordt beschouwd - en met de aanwezigheid van aanvoerder en topscorer Harry Kane, spelers van het kaliber Pickford, Alexander-Arnold of veelbelovende aanvallers als Phil Foden en Raheem Sterling, is het moeilijk te ontkennen: het nationale team van de Three Lions heeft genoeg talent om het ver te schoppen tijdens het aankomende toernooi volgens de WK-voorspellingen van de bookmakers. Na het bereiken van de finale van Euro 2020, pas verloren van Italië na strafschoppen, zet Engeland alles op alles voor het winnen van zijn tweede WK titel. In Groep B, waar Engeland zich samen met de Verenigde Staten, Wales en Iran bevindt, is de ploeg van Gareth Southgate de torenhoge favoriet voor de groepswinst.

In de ogen van de bookmakers lijkt de kwalificatie van Engeland voor de achtste finales boven alle twijfel verheven. In de eerste twee wedstrijden van de poulfase, tegen Iran en de Verenigde Staten zouden de Engelsen moeiteloos moeten winnen. Daarom kan een weddenschap op kwalificatie voor de achtste finale van Engeland als zeer betrouwbaar worden gezien.  De knock-outfase niet halen in zo'n toegankelijke groep zou een ramp zijn. je kan zelfs overwegen om te wedden op de overwinning van Engeland in Groep B, hoewel de odds slechts rond de 1.30 liggen. De Three Lions zullen zeker vanaf de eerste wedstrijd voor de groepswinst gaan.

Maak een account aan bij Unibet

Incasseert Engeland tegendoelpunten? Nee!

Het komt zelden voor dat Engeland veel doelpunten tegen krijgt. De weg van Engeland naar de finale van Euro 2020 is hier een goed voorbeeld van: in de 7 wedstrijden die in deze competitie zijn gespeeld, hebben de Engelsen slechts 2 doelpunten tegen gekregen, tegen respectievelijk Denemarken in de halve finale en Italië in de finale. En de kwalificatiefase voor het WK in Qatar bevesigt dit beeld! Engeland's compactheid achterin moet in aanmerking worden genomen bij het wedden op dit nationale team, want in 10 wedstrijden in de WK kwalificatie heeft Engeland slechts 3 keer tegendoelpunten gekregen. Tegenover de Amerikanen, Welsh en Iraniërs, die niet de sterkste tegenstanders zijn, zal Southgate's team waarschijnlijk weinig tegendoelpunten incasseren.

Overigens, de zeer hoge waarde van de odds voor de Iran score weddenschap (Team 2 scoort), die 2.15 op TOTO is, laat duidelijk zien hoe moeilijk het zal om Pickford te passeren. De No Goal aan de andere kant wordt gegeven op 1.50, terwijl de weddenschap (Beide teams om te scoren) op 2.35 staat. Wie zijn vertrouwen wil stellen in de aanval van Iran, kan beter op de laatste weddenschap inzetten: het is onwaarschijnlijk dat Engeland in de openingswedstrijd van dit WK schade op zal lopen. Voordat je wedt op een doelpunt tegen de Engelsen, kun je beter twee keer nadenken, want dit komt maar weinig voor.

Maak een account aan bij Unibet

Veel doelpunten tijdens de groepsfase?

Sportwedden WK 2022 -Engeland

De aanvallende kracht van Engeland vertaalt zich niet altijd in doelpunten, maar in deze groepsfase van het WK 2022 is het meer dan waarschijnlijk dat het Engelse team in staat zal zijn de netten van de tegenstanders te doen bollen. Vooral in het begin van het toernooi zal Engeland de kans krijgen veel te scoren tegen de minder sterkere tegenstanders: daarom kunnen we denken aan het inzetten van een klein bedrag op 'Over 1.5 Engeland' voor wedstrijden tijdens de groupsfase. Het aantal doelpunten voor Engeland zal echter afnemen naarmate ze verder in het toernooi komen.

Maak een account aan bij Unibet

Is it coming home ?

Volgens de bookmakers behoort Engeland, vlak na Brazilië samen met Frankrijk tot de topfavorieten voor de titel. Er zijn er onder de bookmakers die de Engelsen op gelijke hoogte met de Fransen plaatsen, of zelfs voor hen. Met andere woorden, de wedkantoren zeggen dat Engeland een goede kans maakt om tenminste de finale te halen. En inderdaad, sinds Southgate het nationale elftal van zijn land onder zijn hoede heeft, zijn ze aangesloten bij de Europese top, en nu wil hij hetzelfde doen op wereldniveau, waarbij kan worden aangemekrt dat Engeland al halve finalist was op het laatste WK.

De odds voor de wereldtitel voor Engeland staan bij Betcity op 8.00 Voor gokkers die op zoek zijn naar interessante outright weddenschappen kan inzetten op Engeland zeer interessant zijn. Vergeet niet dat alleen Brazilië met 6.00 en Frankrijk met 7.50 een grotere kans worden toegedicht door dezelfde bookmaker.

Een eindwinnaar voorspellen is altijd ingewikkeld voor de start van het toernooi, maar waar de experts echter zeker van lijken te zijn, is dat de Engelsen zonder al te veel problemen de kwartfinales moeten kunnen halen, en dat ze een grote kanshebber zijn om wellicht de troffee mee naar huis te nemen.

Maak een account aan bij Unibet

Meer lezen over het WK 2022 in Qatar?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer