Bet365

Schrijf je in !

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK 2022: Onze tips om te beginnen met sportwedden

| door Kevin Richard

image WK 2022: Onze tips om te beginnen met sportwedden
Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar komt langzaam dichterbij... Van 21 november tot 18 december zullen de ogen van alle sportliefhebbers wereldwijd op dit toernooi gericht zijn Is dit het juiste moment voor u om uw geluk met sportweddenschappen te beproeven? Wij geven u onze tips om beter te voorspellen!

Hoe kan ik beginnen met wedden tijdens het WK?

Tips sportwedden - WK 2022

Ben je nog niet goed wegwijs in de wereld van de sportweddenschappen? Het grootste toernooi van de voetbalkalender komt eraan, de perfecte gelegenheid om te beginnen met het afsluiten van sportweddenschappen met behulp van onze 2022 WK voorspellingen! In dit artikel geven wij je een aantal tips om je op weg te helpen in het universum van online weddenschappen, en een aantal aanbevelingen over hoe je een succesvolle weddenschap afsluit. Elke tip is van belang, dus lees het artikel van begin tot eind aandachtig door!

Bekijk de welkomstbonus van ZEbet!

Analyseer de deelnemende teams

Voor het begin van de competitie zullen de door de coaches samengestelde selectie beetje bij beetje afvallen. Let goed op elk van de ploegen die opgeroepen zijn voor dit WK, want er kunnen op het laatste moment nog verrassingen of blessures bijkomen. Teams als Frankrijk, Duitsland of Engeland beschikken over een indrukwekkende pool van spelers, en zullen in staat zijn om afvallers op het laatste moment kwalitatief te compenseren. Dit is niet het geval voor andere laden waar de keuze minder groot is.

Een ploeg als Canada, bijvoorbeeld, zou zonder een van zijn beste spelers als Jonathan David of Alphonso Davies, duidelijk niet hetzelfde zijn. Ondanks hun goede kwalificatiereeks, zou een weddenschap op de Canucks wedstrijden dan ook heroverwogen worden, als je niet in de val wilt lopen. Het is dus van groot belang te weten uit welke 23 spelers elke groep zal bestaan op deze Wereldbeker 2022.

Analyseer de vorm van de sterspelers

In het verlengde van de vorige tip is het belangrijk om de vorm van de spelers, met name de grote namen, tijdens de eerste paar wedstrijden van de competitie te analyseren.

Dit advies is vooral van toepassing op landen die hoofdzakelijk leunen op de talenten van drie of vier spelers. Als één of twee van deze spelers geschorst, geblesseerd of niet in vorm zijn, kunnen de perspectieven van een land tijdens de competitie volledig veranderen.

Voorbeelden zijn Tsjechië met spits Patrik Schick en Iran met Sardar Azmoun. Let dus op de vorm van deze sterspelers. Zij zijn van grote invloed op de resultaten van hen respectievelijke teams. 

Bekijk de bonus van Betcity!

De val van de derde wedstrijd

Gids sportwedden - WK 2022

Een ander punt dat niet onvermeld kan blijven, en waar alle ervaren gokkers beducht op zijn, is de lastige voorspelbaarheid van de derde wedstrijd van de groepsfase. Het is namelijk zo dat voor deze wedstrijd meer een rol speelt dan enkel de kwaliteit en de vorm van de teams.

Een ploeg kan bijvoorbeeld na de eerste twee wedstrijden al gekwalificeerd zijn en zeker zijn van de eerste plaats in hun groep. In dat geval zal de coach het team waarschijnlijk laten rouleren voor de derde en laatste wedstrijd van de groep. En zelfs als het team als favoriet begint, zullen de wisselspelers nooit op hetzelfde niveau zijn, wat soms tot een verrassende uitslag kan leiden. Daarom is het belangrijk om niet te veel te wedden op dit soort wedstrijden.

Tijdens het laatste WK in 2018 waren Les Bleus bijvoorbeeld duidelijk favoriet tegen Denemarken in de derde wedstrijd. De mannen van Didier Deschamps waren verzekerd van een plaats in de top twee, maar ze namen genoegen met een 0-0 gelijkspel. Dus pas op, de derde wedstrijd heeft vaak een verrassing in petto!

Maak een account aan bij Bet365!

Zet bij voorkeur vooraf in

Sinds enkele jaren heeft u de keuze tussen twee soorten weddenschappen: vooraf inzettenw en live wedden terwijl de wedstrijd al aan de gang is. Voor beginnende gokkers adviseren wij om je in eerste instantie in de eerste optie te verdiepen.

Van te voren inzetten stelt je in staat om een voorspelling op je gemak voor te bereiden en af te sluiten. Een live weddenschap daarentegen wordt vaak in een opwelling en zonder grondige analyse afgesloten. Dit soort weddenschappen zijn een stuk zeldzamer, en daarom adviseren wij om wanneer je begint, weddenschappen te plaatsen voor aanvang van de wedstrijd. Een ander advies is te wachten tot de opstellingen van beide teams bekend zijn. De odds zullen iets van hun waarde verliezen, maar je voorkomt geconfronteerd te worden met onaangename verrassingen (afmeldingenop het laatste moment, wijziging van tactiek, enz.).

Vergelijk de odds

Dit is een reflex die alle sportwedders zich moeten aanwennenl. Er zijn een steeds meer bookmakers beschikbaar in Nederland en elk van hen biedt verschillende quoteringen voor dezelfde weddenschap. Bijvoorbeeld, voor een wedstrijd tussen Portugal en Turkije tijdens de play-offs, werd een overwinning voor het team van Ronaldo aangeboden op 1.38 bij Betcity, terwijl TOTO dezelfde weddenschap aanbood met een quotering van 1.36.

Een heel klein verschil, dat op de lange termijn echter van invloed kan zijn, vooral op je nettowinst. In de loop van een wereldbeker is het mogelijk dat je tientallen euro's aan winst maakt! Wij raden je daarom sterk aan om, voordat je een weddenschap plaatst, rond te kijken om te zien welke aanbieder de hoogste odds biedt voor de weddenschap die je wilt afsluiten.

Door bij elke bookmaker een rekening te openen om van deze strategie gebruik te maken, profiteer je ook nog eens van alle bonussen die op dit moment beschikbaar zijn voor het aanmaken van een account. Ideaal om te beginnen met online wedden.

Maak een account aan bij Bet365!

Volg de voorspellingen en adviezen van de experts

Voorspellingen van onze experts - WK 2022

Tot slot nog een laatste advies: aarzel niet om de analyses, adviezen en voorspellingen van de SportyTrader-experts te volgen. Of het nu is om een weddenschap die je wilt afsluiten te checken, om statistieken en andere cijfers te achterhalen, of om inspiratie voor weddenschappen op te doen, onze experts zullen 100% van de wedstrijden van de 2022 World Cup voorzien van hun expertise die ze het hele jaar door uitoefenen. Zij zullen je door de FIFA World Cup in Qatar leiden. Je bent hier dus aan het juiste adres voor al je sportweddenschappen!

Bekijk de welkomstbonus van ZEbet!

Lees meer over het werelkampioenschap voetbal 2022:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer