Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK 2022: Welke wedtips voor het Belgische elftal

| door David Gerritsen

image WK 2022: Welke wedtips voor het Belgische elftal
Als halve finalisten van de vorige editie hebben de Rode Duivels hoge verwachtingen van het WK 2022 in Qatar. Maar zijn de Belgen in staat om tot het uiterste te gaan? Welke sportweddenschappen moet je plaatsen op België? We bekijken dit artikel.

Welke WK voorspellingen voor het Belgische elftal?

WK 2022 Voorspellingen België

Na het bereiken van de halve finale in 2018, zullen de Belgen proberen de kansen te verslaan op het WK in 2022. Maar wat kunnen we verwachten van de voormalige nummer 1 van de FIFA? Laten we het eerst over de groepsfase hebben. In een zeer homogene groep met Marokko, Canada en Kroatië zal België het in de eerste ronde zeker niet gemakkelijk krijgen. Met een aantal kwaliteitsspelers en voldoende collectieve kracht lijkt de ploeg van Roberto Martinez te beschikken over wat nodig is om als eerste te eindigen in Groep F, vóór hun minder verwachte tegenstanders.

Als ze hun wedstrijd tegen de Kroaten goed beheren, die beslissend zou moeten zijn voor de toppositie, zouden de Rode Duivels zelfs bovenaan kunnen eindigen, zoals vier jaar geleden tegen Engeland, en recenter tijdens het laatste EK tegen Denemarken. In ieder geval mogen de kansen voor een dergelijk scenario niet over het hoofd worden gezien door de online bookmakers, want de Belgen zijn vaak zeker van een overwinning.

Unibet biedt hier een bonus aan

De show en de doelen!

Naast de kwalificatie van de Belgen voor de ronde van 16 van dit WK 2022, is het ook aan te raden om doelpuntenwedstrijden met de Rode Duivels te voorspellen. Het is simpel, België is al een paar seizoenen een van de meest efficiënte landen voor het doel, en het is niet ongewoon om doelpuntenfestivals te zien voor Lukaku en zijn gezelschap.

In 19 wedstrijden sinds het begin van het jaar 2021, en voor de aftrap van de Nations League in juni, had België 12 keer de voorspelling "Meer dan 2,5 doelpunten" gevalideerd. Een zeer goede verhouding van 63% van de wedstrijden met minstens drie doelpunten op het scorebord, en meer dan 6 kansen op 10 om dit type weddenschap te winnen. Een gewoonte die uiteraard te verklaren is door het Belgische talent in de frontlinie (de Bruyne, Lukaku, Hazard, Mertens, Carrasco, Doku enz...) maar ook door een zekere zwakte achteraan sinds de pensionering van Vincent Kompany. Door hun tegenstanders regelmatig doelkansen te bieden, vergroten de Devils uw kansen om uw weddenschappen op de Over 2,5 te valideren. Dus je weet wat je moet doen op het WK 2022.

ZEbet biedt hier een bonus aan

Lukaku doelpuntenmaker

WK 2022 Lukaku wedtips

In lijn met de vorige paragraaf zal het ook interessant zijn om de doelpuntenmakersweddenschappen rond spelers als Romelu Lukaku te proberen. De Belgische nummer 9, hoewel niet erg succesvol dit seizoen na zijn terugkeer naar Chelsea, blijft een duivels effectieve spits voor België. Met 66 doelpunten in 99 optredens voor de start van de Nations League 2022 is Big Rom een belangrijk lid van de Belgische aanvalslinie en zal hij ook in Qatar het belangrijkste wapen van Roberto Martinez op het veld zijn. Met zulke statistieken is het raadzaam om zijn doel in elke Belgische wedstrijd te proberen. De kansen zijn zeker interessant.

Winamax biedt hier een bonus aan

België wereldkampioen, hoge odds!

Laten we tot slot de vraag stellen: kan België dit jaar wereldkampioen worden? Ook al zijn de Rode Duivels duidelijk geen favorieten voor de editie, het zou nadelig zijn om het tegendeel te beweren.

De tijd heeft ons één ding geleerd: het is niet altijd de aangekondigde favoriet die de grote toernooien wint. We hadden bijvoorbeeld de ervaring van de laatste Euro, waarbij Frankrijk jammerlijk werd uitgeschakeld in de ronde van 16, terwijl Italië tegen alle verwachtingen in won. Pas dus op dit WK in Qatar, België zou ook voor een verrassing kunnen zorgen. Er moet rekening worden gehouden met de grote kansen die de bookmakers bieden.

Na het lezen van dit artikel bent u nu klaar om uw voorspellingen voor de Belgische wereldbeker te doen. Of je nu een Devils-fan bent of gewoon een punter op zoek naar goede kansen, er zullen genoeg mogelijkheden zijn om aan het eind van het jaar enthousiast te worden. Ontneem jezelf niet een paar weddenschappen.

Bet365 biedt hier een bonus!

Meer lezen over het WK 2022 in Qatar?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer