Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Ontdek onze teamvergelijker voor het Wereldbeker!

door Kevin Richard | door Kevin Richard

image Ontdek onze teamvergelijker voor het Wereldbeker!
Het WK komt nu wel heel dichtbij. Over enkele dagen wordt de aftrap gegeven door Qatar en Ecuador (zondag 20 november, 17:00). Voor deze gelegenheid presenteert SportyTrader zijn gloednieuwe tool: de teamvergelijker.

Vergelijk alle teams die deelnemen aan de Wereldbeker

Wil jij schitteren tijdens het WK 2022 en de bookmakers zenuwachtig maken? Onze WK-teamvergelijker tilt je naar een hoger niveau waarbij je betere beoordelingen zal kunnen maken.

Tijdens het hele toernooi (20 november - 18 december) biedt SportyTrader u een unieke teamvergelijker aan die zich gebaseerd heeft op 8 criteria die teams met elkaar kunnen vergelijken op een unieke manier.

Wie is het meeste in vorm? Wie heeft de beste verdediging? Welk land kan op het meeste sympathie rekenen? Al deze vragen en meer worden beantwoord via de teamvergelijker van SportyTrader.

Op basis van een wiskundig algoritme hebben onze experts een tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om 32 team te vergelijken waarbij telkens de sterke en zwakke punten worden uitgelicht. Dit moet jou helpen bij het benaderen van een weddenschap.

Wil je een WK-voorspelling doen voor een bepaalde wedstrijd? Gebruik onze vergelijker om na te gaan wat de meest interessante opties zijn. Gaande van 1X2, Over/Under, aantal doelpunten per team… je krijgt zeer sterke indicaties die jou helpen om een richting uit te gaan. Onze teamvergelijker is naast heel nuttig gewoon ook heel entertainend en krikt bovendien jouw voetbalkennis op door de juiste statistieken te kennen in een handomdraai.

Ontdek spectaculaire cijfers

Ontdek onze teamvergelijker voor het Wereldkampioenschap!

Naast het vergelijken van twee verschillende teams die deelnemen aan het Wereldkampioenschap geeft onze vergelijker ook toegang tot informatie die op zijn zachtst uitgedrukt verrassend is.

Brazilië, Frankrijk, Engeland of de Verenigde Staten: wat is volgens jou de meest gevolgde selectie op Twitter? Geen enkel van hen want Mexico wordt op dit platform het meeste gevolgd welke via een criterium ook zal toegepast worden bij onze teamvergelijker.

Het ene na het andere verrassende weetje zal je te weten komen door de vele criteria die wij hanteren in onze tool. Zo kan jij ook optimaal favorieten voor eindwinst met elkaar vergelijken.

Vergelijk en ontdek nog niet gepubliceerde statistieken, analyseer beter dan andere en sla toe tijdens het wedden. Nog niet overtuigd? Neem volledig vrijblijvend een kijkje op de volgende link!

Meer lezen over het WK 2022?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer