Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe succesvol wedden op het WK 2022?

| door Kevin Richard

image Hoe succesvol wedden op het WK 2022?
Het wereldkampioenschap voetbal vindt dit jaar plaats tussen 21 november en 18 december 2022. Bij deze gelegenheid zullen veel wederom veel Nederlanders sportweddenschappen afsluiten, om het toernooi van nog meer spanning te voorzien en wellicht wat euro's te winnen. Ben jij één van hen? Dat is perfect, hier is hoe je met een gerust hart op de wereldbeker kunt wedden.

Het wereldkampioenschap: hoe online wedden?

Hoe te wedden op het WK 2022

Ben je van plan om het wereldkampioenschap van 2022 te voorspellen en het universum sportweddenschappen te ontdekken? Niets is eenvoudiger, je hoeft alleen deze zes simpele stappen te volgen:

  1. Kies een goksite
  2. Maak een account aan
  3. Doe een eerste storting
  4. Kies de wedstrijd van je voorkeur
  5. Selecteer de weddenschap je voorkeur
  6. Bevestig de weddenschap

In zes snelle en eenvoudige stappen plaats je een weddenschap bij een online bookmaker, en maak je kans op mooie winsten als je de weddenschap wint. De stappen worden hieronder toegelicht:

Open een Holland casino account

1. Kies een goksite

Om te wedden op het WK voetbal 2022 begin je met het kiezen van de goksite waar je je weddenschappen wenst af te sluiten. In dit verband raden wij aan om onze ranglijst van bookmakers te raadplegen waar de positieve kanten en de verbeterpunten van de belangrijkste bookmakers worden belicht, deze lijst is voor het laatsst bijgewerkt in Augustus 2022. Of het nu gaat om de welkomstbonus, de gebruikersvriendelijkheid van de site of de hoogte van de odds die op voetbal worden geboden, bij de beoordeling is met veel elementen rekening gehouden.

Heb je je bookmaker gekozen? Perfect! Dan kan je door naar de volgende stap. Vergeet niet dat het mogelijk is om je bij verschillende bookmakers te registreren, waardoor je van veel welkomstbonussen kunt profiteren. Er zijn veel interessante aanbiedingen beschikbaar voor het aankomende WK in Qatar.

2. Maak een account aan

Zodra je een bookmaker hebt gekozen is het tijd om een spelersaccount aan te maken. Over het algemeen is het proces op alle sites hetzelfde:

  1. Vul het inschrijvingsformulier in
  2. Personaliseer je spelersaccount
  3. Vul je bankgegevens in
  4. Verstrek een kopie van je bankgegevens en een legitimatiebewijs

Voor de precieze details van het registratieproces, afhankelijk van de gekozen site, kunt je onze bookmaker reviews raadplegen. Je vindt ze in het hoofdmenu van onze site.

Open een ZEbet account

3. Doe een eerste storting

Sportwedden tips - WK 2022

Zodra je spelersaccount is aangemaakt, moe je een eerste storting doen. Je kunt dit op verschillende manieren doen, zoals bankoverschrijving, betaling met kredietkaart of PayPal. Elke site biedt verschillende betaalmethoden, dus het is aan jou om daar meer over te weten te komen voordat je je aanmeldt (je kunt de informatie vinden in onze reviews). Vaak is een minimumbedrag vereist om van de best mogelijke welkomstaanbieding te kunnen profiteren. Wees je bewust van deze vereiste als je voor de maximale bonus gaat.

4. Selecteer een wedstrijd naar keuze

Na het storten van geld op je rekening, is het tijd om de wedstrijd te selecteren waar je op wilt wedden. Dit is nog steeds eenvoudig, ga naar de sportweddenschappen site van je voorkeur, log in op je account, klik op de 'Voetbal' sectie en vervolgens op 'Wereldkampioenschap'. Alle wedstrijden van het WK 2022 zullen worden behandeld. Klik op degene die jou interesseert.

Open een Bet365 account

5. Selecteer de weddenschap die je wilt afsluiten

U bent nu op de pagina van de wedstrijd waarin je geïnteresseerd bent. Je hebt de beschikking over alle voorgestelde weddenschappen, met de bijbehorende kansen. Ter herinnering, een winkans is een waarde die de waarschijnlijkheid van een weddenschap bepaalt. Hoe kleiner de kansen, hoe groter de kans op succes (maar hoe kleiner de winst).

Afhankelijk van hoe je je voelt en wat je wilt inzetten, selecteer je de overeenkomstige winkansen en zet je in. Ze zullen dan worden toegevoegd aan je wedformulier, die zojuist op het scherm is verschenen.

6. Bevestig de weddenschap

De laatste stap is het valideren van het wedformulier. In het venster dat zojuist geopend is, voer je het bedrag in dat je wilt inzetten (bijvoorbeeld: €5) en bevestig je vervolgens het wedbriefje. Zodra dit gedaan is, wordt je inzet geplaatst en de waarde van je inzet wordt afgetrokken van je prijzenpot. Je hoeft alleen maar te wachten op het resultaat van je weddenschap. Zo eenvoudig is het!

Open een Circus account

Hoe wed je op de winnaar van het WK voetbal?

Outright bet WK 2022

Wil je niet op een WK-wedstrijd wedden, maar op de uiteindelijke winnaar? Dit is mogelijk bij alle bookmakers! Dit wordt een 'outright bet' genoemd, dat wil zeggen een weddenschap op lange termijn op de uitslag van het toernooi.

Over het algemeen bieden bookmakers dit soort weddenschappen direct in de betreffende competitie aan (hier in de rubriek 'Wereldkampioenschap'). Het enige wat je hoeft te doen is het team te kiezen waarvan je wilt dat het de Wereldbeker van 2022 wint, en vervolgens je wedformulier te valideren. Dat is het!

Als je nog vragen hebt over sportweddenschappen en bookmakers, nodigen wij je uit om onze gids over weddenschappen te raadplegen. Je kunt ook onze sportvoorspellingen raadplegen, die je zullen helpen betrouwbaarder te zijn in al je weddenschappen. Alles genoteerd? Dan wensen wij je veel succes met al je weddenschappen op het 22e FIFA Wereldkampioenschap!

Open een Bet365 account

Lees meer over het WK voetbal 2022:

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer