Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe gebruik je de Cash Out optie tijdens het WK 2022?

| door Kevin Richard

image Hoe gebruik je de Cash Out optie tijdens het WK 2022?
Ben je bang om je te vergissen tijdens het wedden op de wereldbeker 2022? Bent je op zoek naar een betrouwbare manier om geld te besparen en uw winsten tijdens de wereldbeker veilig te stellen? Gebruik dan de Cash Out! In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over de Cash Out optie van online bookmakers. Het WK is waarschijnlijk de beste tijd om te leren hoe je deze optie in je voordeel kan laten werken!

Wat is de Cash out optie?

Alvorens uit te leggen hoe cash out moet worden gebruikt, is het allereerst om te belangrijk om te laten zien waar het vandaan komt en wat het concept precies inhoudt. Cash out werd enkele jaren geleden voor het eerst ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk en heeft onlangs zijn intrede gedaan in Nederland. Het principe is eenvoudig: bij een sportwedstrijd kan je een lopende weddenschap stopzetten als de wedstrijd niet verloopt zoals je had gehoopt, en zo een deel van je inzet terugkrijgen. Natuurlijk is het belangrijk op te merken dat je niet uw volledige inzet terugkrijgt. Maar het belangrijkste is dat je een goed deel van je investering zult redden, in plaats van alles te verliezen. Ideaal om het risico van elke WK voorspelling die je aangaat te verminderen.

Bet365 biedt hier een bonus aan

Een concreet voorbeeld van een cash out situatie

Om deze uitbetalingsvorm te illustreren, gaan we ervan uit dat je €50 inzet op een overwinning van het Nederlands, voor een wedstrijd tegen Senegal. Helaas voor de mannen van Van Gaal van hebben de Senegalezen een goede dag, ze nemen de leiding en gaan met een voorsprong de rust in. Je maakt je dan logischerwijs zorgen over je weddenschap, helemaal gezien het feit dat Memphis en de andere sterspelers niet goed in de wedstrijd zitten... Dit is het mometent dat je besluit om de Cash Out optie te gebruiken!

Zodra je de Cash out optie bij de bookmaker gebruikt, kunje een deel van je inzet terugkrijgen (meestal tussen 30 en 40%), dat komt neer op €15 tot €20 van de €50. Verliest oranje uiteindelijk of behalen ze slechts een gelijkspel? Dan ben je niet de volledige €50 kwijt, en krijg je dus een mooi bedrag terug terug dat je later kan inzetten. Het eerste voordeel van de Cash out optie voor al je weddenschappen tijdens het WK 2022.

ZEbet biedt hier een bonus aan .

Het tweede voordeel van de Cash Out tijdens het WK

Cash out WK 2022 Qatar

Naast het vermijden van het verliezen van uw volledige inzet wanneer een weddenschap verkeerd gaat, heeft de Cash Out een tweede optie, die zeer nuttig kan zijn om je winst veilig te stelle. Inderdaad, de Cash Out optie maakt het ook mogelijk om een winnende weddenschap voor het eind van de wedstrijd al te innen, zodat je tijdens de resterende minuten geen risico meer loopt de weddenschap alsnog te verliezen.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je een gecombineerde weddenschap aangaat maakt Duitsland, Argentinië, België en Polen. Lewandowski, bezorgt Polen met een prachtige goal de overwinning. Hetzelfde geldt voor Lukaku en België, en Havertz vervult een belangrijke rol in de overwinning Duitsland. Er is nog maar één wedstrijd nodig om je weddenschap te winnen: die van Argentinië. Lionel Messi maakt vlak voor rust een prachtig doelpunt en Argentinië gaat met 1-0 de rust in. De Argentijnen spelen echter helemaal niet goed, en waren in de eerste 45 minuten zelfs de onderliggende partij. Dit is het perfecte moment om een deel van uw potentiële winst veilig te stellen en de Cash Out te gebruiken.

Door deze optie te gebruiken, stop je de huidige weddenschap en stelt je een deel van de potentiële winst veilig. Je krijgt niet het volledige bedrag van de winst die in je weddenschap is beloofd (bijv. €440 voor een weddenschap van €100 met een totale quotering van 4,40), maar je krijgt wel een interessant bedrag (bijv. €220 in dit fictieve scenario). En blijk je gelijk te hebben en verliest Argentinië de wedstrijd uiteindelijk? In plaats van je €100 inzet te verliezen, krijg je een mooie winst uitgekeerd. Dit uitbetalingssysteem is zeker interessant, vooral tijdens een toernooi zoals het WK.

Holland Casino biedt hier een bonus aan

Welke sites bieden de Cash Out optie aan?

Wil je profiteren van de Cash Out bij het wedden op de Wereldbeker 2022? In September 2022, zijn dit de bookmakers die je toegang geven tot deze optie:

Bij Sportytrader, waarderen we in het bijzonder de Cash Out van de Bet365 site. Beschikbaar op een grote keuze aan sporten, competities en wedstrijden, de bedragen die je terugkrijgt zijn vaak interessant, en de bookmaker toont eens te meer zijn vrijgevigheid tegenover zijn spelers. Reden te meer om je in te schrijven als je nog geen Bet365-account hebt. We hebben het over een site voor sportweddenschappen die al lang een goede reputatie onder sportwedders kent.

Betcity biedt hier een bonus

Lees meer over het WK voetbal 2022

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer