Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op het Braziliaans elftal?

door David Gerritsen | door Kevin Richard

image WK 2022: Wat zijn de beste weddenschappen op het Braziliaans elftal?
De recordkampioen van het WK reist dit jaar met grote ambities af naar Qatar. Wat zijn de beste weddenschappen om af te sluiten op dit Zuid-Amerikaanse sterrenensemble?

Wat zijn de WK-voorspellingen voor de Brazilianen?

WK 2022 Voorspellingen - Brazilië

De Brazilianen komen naar het WK 2022 in Qatar met maar één doel: de kansen op het WK verslaan en de zesde ster mee naar huis nemen voor Brazilië. De ploeggenoten van Neymar, die tijdens de vorige editie van het toernooi de kwartfinales haalden, hopen dit keer inderdaad op een finaleplaats. Maar zijn de Brazilianen echt in staat om de eindstrijd te bereiken? 

Alvorens verder te kijken, is het belangrijk om het over de groepsfase te hebben. De ploeg van Neymar zal op zijn hoede moeten zijn voor hun tegenstanders (die bestaat uit Servië, Zwitserland en Kameroen), maar ze zullen desalniettemin favoriet zijn in Groep G. Met namen als Marquinhos, Vinicius, Neymar, Casemiro, Alisson, Raphinha, Gabriel Jesus, Militao, Fabinho, enz. zou het een mislukking zijn voor Tite en zijn spelers om niet bovenaan de groep te eindigen na  drie wedstrijden. Ook zal het interessant zijn om te zien of de Ajacied Antony veel minuten zal maken tijdens het WK.

Het Braziliaanse elftal is in alle opzichten superieur aan de tegenstanders in de groep en neemt overduidelijk met andere ambities deel aan dit toernooi. Ook de bookmakers denken er zo over , wat terug te zien is in de lage quoteringen voor een weddenschap op groepswinst van Brazilië in G, die gemiddeld maar rond de 1.45 liggen. Een weddenschap die voor de groepsfase nogal interessant lijkt, en die een leuk bedrag zou kunnen opleveren voor het ingaan van de knock-outfase ingaat, aangezien de risico's niet zo groot lijken.

Unibet biedt hier een bonus

Beide teams scoren: Nee!

Als je een voorspelling wilt doen op een wedstrijd van Brazilië tijdens dit WK 2022, zal het vooral interessant zijn om te voorspellen 'beide teams scoren: Nee'. Deze weddenschap was winnend in 13 van Brazilië's laatste 16 wedstrijden,  dus voor maar liefst 85% van de wedstrijden.

En inderdaad, als je de verdedigers van Brazilië analyseert, begrijp je deze statistiek een beetje beter. Met spelers als Marquinhos, Militao, Thiago Silva, Alex Telles, Danilo, Emerson en Renan Lodi moet de Braziliaanse achterhoede een van de sterkste ter wereld zijn. Zelfs onder de lat heeft Tite de keuze tussen Liverpool's Alisson of Manchester City's Ederson... Wetende dat de voorspelling 'beide teams scoren niet' vaak tegen zeer goede kansen wordt aangeboden, zou het zonde zijn om daar niet van te profiteren.

ZEbet biedt hier een bonus

Neymar doelpuntenmaker

Voorspelling WK Qatar 2022 - Neymar Brazilië

De Braziliaanse vleugelspeler is een zeer effectieve speler voor zijn land. De nummer 10 van PSG heeft 74 keer het net gevonden en 52 assists geleverd in 119 wedstrijden. Dit is een prachtige statistiek, die de speler wat graag wil verbeteren tijdens het wereldkampioenschap voetbal van 2022 in Qatar. Als je een gokje wilt wagen op dit Braziliaanse team, dan zijn er genoeg mogelijkheden, maar wij raden je sterk aan om de odds op Neymar te proberen, die de aanvalsleider van dit team blijft, en dus de meeste penalty's en vrije trappen zal nemen.

Een groot voordeel, en nog meer met de Braziliaanse dribbelaars als Vinicius of Raphinha die heel vaak overtredingen mee krijgen diep op de helft van de tegenstander. Als je graag op doelpuntenmakers wedt, aarzel dan niet om je geluk op Neymar te beproeven. Als u ook een fan bent van grote kansen, zullen combinaties als 'Neymar scoort en zijn team wint' of 'Neymar scoort vanaf de penaltystip en zijn team wint' ook zeer interessant zijn.

Bet365 biedt hier een bonus

Brazilië wereldkampioen

Voor een outright weddenschap is het lang niet onverstandig om in te zetten op  Brazilië. Met bookmakers die gemiddeld 5.50 bieden, is het team de topfavoriet onder de wedkantoren voor dit WK 2022. Met zo'n sterke ploeg en spelers van wereldklasse in elke linie, zoals Alisson, Marquinhos, Casemiro en Neymar, is het zeker dat Brazilië hoge ogen zal gooien, en er weinig teams in bestand zullen zijn tegen deze Zuid-Amerikaanse voetbalmachine. Als je in de Braziliaanse titel gelooft, aarzel dan niet om uw geluk te beproeven nu de quoteringen nog hoog zijn.

Unibet biedt hier een bonus

Meer lezen over het WK 2O22 in Qatar?

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer